Bij ons leren kinderen zwemmen

Van zwemdiploma A tot Survival Zwemmen III. Het kan bij Zwembad Onder Ons De Krim en aanmelden doe je hieronder.

Leren zwemmen geen wachtlijsten

Bij zwembad Onder Ons in De Krim leren kinderen zwemmen onder begeleiding van ervaren instructeurs. We streven er naar dat elke les door dezelfde instructeur wordt gegeven. Er is geen wachtlijst voor zwemlessen bij het zwembad Onder Ons in De Krim. Tijdig aanmelden wordt aangeraden!

Start en duur zwemlessen

De zwemlessen beginnen in de tweede week van ons zwemseizoen. Voordat de lessen beginnen wordt een infoavond georganiseerd. Afhankelijk van de leeftijd zijn er twee of drie lessen per week. Deze duren 30 min voor A-B-C zwemlessen en 45 min voor zwemvaardigheid en survival zwemmen.

Lestijden

In het voorseizoen zijn de zwemlessen tussen 17.00 en 19.00 uur. Zwemlessen gaan door tijdens de zomervakantie. Ze worden dan ’s morgens gegeven vanaf 09.00 uur. In sommige gevallen wordt er ook 's middags les gegeven. Onderaan deze pagina worden de lestijden weergegeven. 

Onze zwemlessen

We bieden een totaalpakket aan. Zwemdiploma A, B en C, Zwemvaardigheid I, II en III en Survival Zwemmen I, II en III. Het kan natuurlijk allemaal bij Zwembad Onder Ons in De Krim. De diploma's van het zwembad Onder Ons in De Krim zijn officieel erkend door NPZ-NRZ (Nationaal Platform Zwembaden).

Toegang en leskaarten

Leerlingen die zwemles krijgen, moeten in het bezit zijn van een toegangsbewijs (een seizoenkaart is het meest voordelig) en moeten ook een leskaart hebben. Deze bevat 10 lessen en wordt per les afgestempeld. De prijs hiervan is €33,90 en is verkrijgbaar bij de kassa.

Vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op.

Zwemdiploma:

Zwemvaardigheid:

Survival Zwemmen:

Seizoenskaart aanschaffen?

Leerlingen die zwemles krijgen, moeten in het bezit zijn van een toegangsbewijs. Wij raden hierom aan om een seizoenskaart aan te schaffen. Dit is het meest voordelig!

Diploma A

Is uw kind vóór 1 mei 2018 4 jaar of ouder dan mag hij of zij op zwemles. De zwemlessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

A Beginner: 17.00 - 17.30 uur
A Beginner: 17.30 - 18.00 uur
A Gevorderd: 17.30 - 18.00 uur
A Gevorderd: 18.00 - 18.30 uur

Diploma B

De zwemlessen voor diploma B zijn op dinsdag en donderdag van 17.00 - 17.30 uur

Diploma C

De zwemlessen voor diploma C zijn op dinsdag en donderdag van 17.30 - 18.00 uur

Zwemvaardigheid I, II en III

Bij Zwemvaardigheid leer je ontzettend veel. Het bevat survivalonderdelen, zoals met kleren aan zwemmen, drijven met behulp van een plastic tas en het redden van iemand.

Ook wordt getraind op balvaardigheid en kunstzwemmen en leer je nieuwe slagen, zoals de vlinderslag en de samengestelde rugslag. Ook leer je hoe je goed start aan een zwemwedstrijd en hoe je perfecte keerpunten maakt.

De zwemlessen voor Zwemvaardigheid worden gegeven op dinsdag van 18.00 – 18.45 uur.

Survival Zwemmen

Bij Survival zwemmen leer je niet alleen om jezelf te redden, maar je leert ook anderen redden. Dat doen we via allerlei leuke manieren. Zo leer je om in en uit een boot te klimmen, om onder water te zwemmen als je niets ziet en je leert om te zwemmen met laarzen en regenkleding aan.

Bij Survival Zwemmen hoef je geen banen te zwemmen en kijken we niet hoe goed je zwemt, maar we gaan op een leuke manier leren om een echte survival expert in het water te worden.

De zwemlessen voor Survival Zwemmen worden gegeven op donderdag van 18.00 - 18.45 uur. 

Powered by themekiller.com